lectureContent.image.alt

FRA BIT TIL BOSS: LEDERENS DIGITALE OMSTILLING

med Flemming Arnø, Christiane Vejlø, Thomas Terney

Product information

990,- ex. moms

Gratis for medlemmer

Kalkværksvej 12, 8000 Aarhus C

11. april 2024

13:00 - 17:00

I en verden, der konstant forandrer sig, er det afgørende for ledere at omfavne den digitale æra og navigere gennem en kompleks labyrint af teknologi og menneskelig interaktion. Vil du gerne arbejde mere digitalt og innovativt med et snert af teknologisk tæft på ansvarlig og bæredygtig måde? Så vil konferencen måske vise sig at blive en game-changer for dig.

Tre visionære tænkere dele deres viden og erfaringer om, hvordan du som leder kan omdanne nye teknologiske – måske komplekse – udfordringer til organisatoriske muligheder. Vi dykker ned i nøgleaspekter af lederskabets digitale transformation. Vi diskuterer, hvordan ledere kan udvikle deres digitale mindset for den vej igennem at kunne styrke deres organisationers evne til at tilpasse sig og blomstre i en digital tidsalder.

Deltag i en tankevækkende konference, hvor vi sammen udforsker, hvordan du kan lede din organisation fra bit til boss – fra teknologiens grundlæggende byggesten til en visionær og bæredygtig fremtid. Vi holder et skarpt fokus på, hvordan ledere kan forblive relevante og lede deres organisationer succesfuldt gennem den digitale transformation. Bliv udfordret til at tage det næste skridt i din ledelsesrejse i den digitale tidsalder.

Adresse: Turbinehallen, Kalkværksvej 12, 8000 Aarhus C


* Dette event bliver ikke streamet live.

Formål:

Konferencen henvender sig til enhver, der ønsker at udforske og lære om den digitale omstilling, uanset om de er involveret i store eller små virksomheder, offentlige eller private organisationer.

Udbytte:

  • Få et nyt mindset for, hvordan man kan navigere i digitalisering og gode råd til at gribe den an
  • Indblik i hvad din rolle bliver i en fremtid domineret af kunstig intelligens
  • Forståelse for hvad kunstig intelligens er og hvad det er som skræmmer os ved teknologien
  • Indsigt i etiske dilemmaer og hvordan du arbejder ansvarligt og innovativt med data

Talere:

FLEMMING ARNØ

Flemming er uddannet cand.merc. indenfor strategi, organisation og ledelse fra CBS og har mere end 25 års rådgivningserfaring inden for it- & business advisory services og har en fortid ved IBM Global Services, Gartner, Danske Bank og Zangenberg & Co. har han supporteret mange organisationer med at løse udfordringer i både de strategiske, men også operationelle grene, som oftest er tæt forbundne. Han har rådgivet inden for it- og digitaliseringsstrategi, optimering og automatisering af it- og forretningsprocesser, mv. Flemming er især optaget af it- og digitaliseringen samt den hastigt udviklende teknologis betydning for organisationers strategiske overvejelser.

CHRISTIANE VEJLØ

Christiane Vejlø har en baggrund i medievidenskab og en karriere i tele- og mediebranchen har hun siden 2001 haft fokus på teknologisk innovation og etiske problemstillinger i det digitale rum. Gennem sin virksomhed, Elektronista Media, producerer hun indhold om digital livsstil og ansvarlig teknologi. Hun har også været rådgiver for flere regeringer og var i 2018 formand for en af regeringens ekspertgruppe om dataetik. Christiane Vejlø også markeret sig i mediebilledet som radio- og tv-vært. Hun fokusere på den digitale omstilling, som danske virksomheder står overfor og med omfattende erfaring er hun en central stemme i diskussionen om, hvordan digitaliseringen skal forme fremtidens Danmark.

THOMAS TERNEY

Thomas Terney, ph.d. i kunstig intelligens, er en digital strateg, prisvindende iværksætter og direktør for Athlee – en virksomhed, der på tre år er gået fra en idé på et stykke papir til at blive benyttet af alt fra almindelige svømmere til olympiske hold. Thomas har i mange år arbejdet i krydsfeltet mellem ledelse og digital innovation og hjælper både start-ups og etablerede virksomheder med at navigere i en digital verden. Han er passioneret i sin formidling, og har et ønske om at få alle “med på den teknologiske bølge”. Han er derfor en af landets mest benyttede foredragsholdere indenfor innovation, digitalisering og kunstig intelligens.