lectureContent.image.alt

FREMTIDENS ORGANISATION: STYRK DIT TEAM

med Mikkel Severin, Claudia Lindby, Thomas Rathsack

Product information

990,- ex. moms

Gratis for medlemmer

Søren Kierkegaards Pl.1, 1221 København K

23. oktober 2024

13:00 - 17:00

I en foranderlig verden, hvor alting accelererer med en forbløffende hastighed, er behovet for menneskelig indsigt og evne til at tilpasse os essentielt. Vi skal som ledere kunne navigere i denne øgede kompleksitet, hvis vi gerne vil sikre morgendagens attraktive organisationer. Til konferencen vil vi udforske nøgleaspekter af, hvad det kræver at [for]blive en attraktiv arbejdsplads og derigennem sikre en grundlæggende sund og holdbar organisation for fremtiden.

Vi dissekerer begrebet performance og puster nyt liv i det med tre gennemgående forskellige tilgange til det at løfte dit team til det næste niveau. For hvad kræver det egentlig at skabe en attraktiv arbejdskultur, der både øger effektiviteten, arbejdsglæden og ikke mindst sikrer et bedre resultat? Og hvad er din vigtigste rolle som leder for at sikre netop dette? Uanset om din virksomhed stræber efter en markant stigning i omsætningen, bedre relationer til kunder og borgere eller ønsker at tiltrække de bedste hænder, så handler det om at sætte det bedste team – for netop din organisation.

Markedet er i konstant udvikling og medarbejdernes forventninger stiger, og derfor skal du som leder i dag udvikle evnen til at afkode mennesker og arbejde aktivt med emotionel intelligens for at kunne skabe et velfungerende og effektivt arbejdsmiljø, som skaber resultater. Og spørger man Mikkel Severin, er svaret klart: Ledere med høj EQ tiltrækker de bedste og fastholder de bedste.

Thomas Rathsack ved om nogen, hvad det vil sige at være en del af et high performance-team fra sin tid som jægersoldat. For ham er den uselviske tankegang og ikke mindst det at have den rette attitude altafgørende for effektiviteten af et teams resultater.

Den klassiske tilgang til performance er ved at uddø, og for at holde sig relevant må både ledere og teams mestre ”human skills”. En af de vigtigste ressourcer, vi har, er den menneskelige energi; performance kræver. Ifølge Claudia skal vi blive gode til at fjerne de friktioner, der dræner energien og til at lede vores energi i konstruktiv retning.

Deltag i konferencen med Mikkel Severin, Claudia Lindby og Thomas Rathsack, hvor de tre inspirerende talere vil præsentere dig for relevant og tankevækkende viden, personlige erfaringer og konkrete redskaber.

Afholdes i Den Sorte Diamant, Søren Kierkegaards Pl.1, 1221 København K.

Formål:

Programserie: Fremtidens organisation - del 1/4
Gennem inspirerende oplæg, erfaringsudveksling og paneldebatter vil vi sætte et fokus på fremtidens organisation hen over fire konferencer. Hver konference vil have et undertema, som ledere i dag skal have for øje, når de skal sikre morgendagens attraktive organisationer. Konferencerne skal give deltagerne indsigt i de tendenser og bedste praksisser, som vil definere fremtidens organisationer, med det overordnede mål at hjælpe virksomheder med at forberede sig på den dynamiske arbejdsverden, der venter forude. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en dag fyldt med indsigt, innovation og inspiration.

Udbytte:

  • Forstå, hvorfor du skal arbejde med emotionel intelligens som en strategisk prioritet og få konkrete råd til, hvordan man får et team til at performe optimalt.
  • Indsigt i, hvorfor "surstråleren" og selvmedlidenhed kan blive teamets undergang, og hvorfor den rette attitude er ekstremt effektiv og afgørende.
  • Bliv klogere på human skills, hvordan vi fjerner drænende friktioner og leder vores energi i en konstruktiv retning for at løse de opgaver, vi står overfor.

Talere:

MIKKEL SEVERIN

Mikkel Severin rådgiver topledere og virksomheder om afkodning af folk og emotionel intelligens (EQ) indenfor ledelse og forhandling med udgangspunkt i sine Mind Control teknikker. Han er Danmarks førende ekspert med mere end 15 års erfaring. Mikkel Severin studerer succes, og hvad der karakteriserer top 1% virksomheder, og hvorfor de skaber så massivt bedre resultater end gennemsnittet. Han har undervist på bestyrelsesuddannelsen på CBS og bliver ofte brugt af medierne. Han er derudover hypnotisør foruden at være uddannet bachelor i polit samt tidligere M&A advokat i Bruun & Hjejle et af landets førende advokathuse.

CLAUDIA LINDBY

Claudia Lindby er Executive & Team Performance Coach med knap 20 års erfaring indenfor områderne performanceledelse, personlig ledelse og samarbejde. Hun har coachet, trænet og faciliteret arbejde med mere end 1.000 ledere globalt. I sit arbejde kombinerer hun sine erfaringer fra 20 år i international business med en dyb interesse for og indsigt i, hvordan vi mennesker naturligt fungerer, når vi er bedst. Hun udgav i 2022 bogen “ALIGN! The Art and Craft of Leading Performance with Ease and Joy”.

THOMAS RATHSACK

Thomas Rathsack er tidl. jægersoldat, forfatter, foredragsholder, tv-vært samt indehaver og daglig leder af coaching-virksomheden #levforhelvede. Som jægersoldat var Thomas udsendt til Afghanistan og Irak i mere end to år. Thomas udgav i 2009 sin selvbiografi "Jæger - i krig med eliten" og har siden udgivet syv bøger; fem romaner og to om mentaltræning. I sit virke som tv-vært er Thomas mest kendt som chefinstruktør i TV2's successerie "Korpset", men han har desuden været vært i dokumentarserien "Rathsack og narkokrigen". Endvidere har Thomas i en årrække ernæret sig som selvstændig fotograf i Sydamerika samt humanitær minerydder i den 3. Verden.