lectureContent.image.alt

LÆR AT LEDE EFTER KERNEOPGAVEN – KONKRET, PRAKTISK, STRATEGISK

Masterclass med Anders Seneca

Product information

5.000,- ex. moms

København

2. oktober 2023

07:15 - 12:15

Vi dykker ned i adfærdsdesign - kan man ændre folks adfærd ved at de bliver bevidst om de handlinger, de begår ubevidst? Og er adfærdsdesign i virkeligheden forældet og boosting det nye sort?

I denne måneds workbook bliver du klogere på adfærdsdesign med adfærdsanalytiker Christian Vedersø, neuropsykolog og ph.d. Thomas Zoëga Ramsøy og tidligere Head of Talent & Leadership fra Novo Nordisk Mette Nørr Gantz-horn.

Formål:

Denne masterclass henvender sig til offentlige ledere, der vil lede konkret med kerneopgaven og arbejde med disse tre vigtige spørgsmål:

  1. Er kerneopgaven forløst?
  2. Er kerneopgaven fælles?
  3. Er kerneopgaven fokuseret?

Dagen veksler mellem inspiration og refleksion, så dagens pointer løbende kan omsættes til konkret aktion i eget praksisfelt.

Du kan deltage alene, ligesom dagen er en oplagt mulighed for ledergruppen, der ønsker at skærpe det fælles fokus på kerneopgaven.

Udbytte:

  • Hvad er kerneopgaven? – indsigt i, hvordan kerneopgaven formuleres og kvalificeres.
  • Fra tvær faglighed til tværfaglighed – værktøjer og metoder, der udfordrer hierarkier og udvikler helheden, gennem skærpelse af fagligheden.
  • Du skal ikke lave mere for at lykkes bedre – redskaber til, hvordan kerneopgaven prioriteres og fokuseres i praksis, så god tid og trivsel fremmes.
  • Du har den arbejdsplads du fortjener – konkrete handlingspunkter, der skaber den ønskede forandring hos jer, strategisk og praktisk.

Taler:

ANDERS SENECA

Anders Seneca er én af landets fremmeste eksperter i arbejdet med kerneopgaven, strategisk som praktisk. Anders Seneca stod fadder, da kerneopgaven opstod som begreb på de danske arbejdspladser. Han har gennem 14 år arbejdet strategisk og praktisk med kerneopgaven på offentlige arbejdspladser. Det har givet ham unikke indsigter, som han i bøger, foredrag og work-shops formidler til et bredt publikum. Med uddannelser i statskundskab og antropologi har Anders blik for kulturens dynamiske betydning på arbejdspladsen og ikke mindst kerne-opgavens særlige betydning for den fælles motivation. Anders Seneca har skrevet bøgerne "Kend din kerneopgave", "Hvad leder du efter" "Løs din kerneopgave" og "Kerneopgaven i krise".