Karriere

Vil du være en del af en organisation i udvikling, som søger at fremme og understøtte ledere og specialisters kompetenceudvikling? På denne side finder du ledige stillinger og jobmuligheder hos F5. Søger du svar, du ikke kan finde her på siden, er du velkommen til at kontakte os på: +45 3211 0000

En del af fremtiden.

Jobopslag

 • Role
  Promotion Assistant
  Description
  Vi søger en dedikeret Promotion Assistant på deltid til at understøtte administrationen af ​​vores email-marketingkampagner. Din rolle inkluderer at arbejde med potentielle kunder og data samt udvikle processer for at forbedre vores marketingindsats. Du bliver ansvarlig for daglige opgaver, kommunikation med potentielle kunder og for at assistere vores salgsafdeling med at nå vores mål.
  Location
  Hellerup
  Læs mere
 • Role
  Værtinder og værter til netværksmøder
  Description
  Vil du være med til at facilitere professionelle og gode netværksmøder for vores melemmer? Lige nu mangler vi flere engagerede deltidsansatte til opstart i marts, der kan hjælpe til vores netværksmøder. Er du glad, smilende og udadvendt, er det lige dig vi søger! Du vil blive en del af en ung, ambitiøs virksomhed, som arbejder med innovation og netværk, og vi har brug for dig til at tage imod vores medlemmer! Vi ser en god mulighed for, at du både kan få opgaver som vært/værtinde til møderne, men også hjælpe til som piccolo/piccoline på vores kontor (samme bygning). Derfor kan du læse kort om begge roller nedenfor.
  Location
  Hellerup
  Læs mere
 • Role
  Ambitiøs eventpraktikant søges til skabe unikke medlemsoplevelser
  Description
  F5 søger praktikant til udvikling, planlægning og eksekvering af events for vores medlemmer. Du skal have viljen og engagementet til at skabe de bedste gæsteoplevelser i form af foredrag, konferencer og kurser. Derudover vil du supportere eventteamet med afvikling af vores ugentlige netværksmøder. Vi er på udkig efter en praktikant, der vil bidrage med nye inputs og “friske øjne” til vores events og dermed være med til at skabe endnu mere værdi.
  Location
  Hellerup
  Læs mere
 • Role
  Finance assistant
  Description
  Mangler du et studierelevant job indenfor finance? Måske er du vores nye Finance assistant! Som Finance assistant hos F5 vil du være en del af vores Operations team, sikre at opkrævninger bliver opkrævet og rapporterer til vores Head of Operations, Partner og Teamleder af Facility.
  Location
  Hellerup
  Læs mere
 • Role
  Bliv en del af F5’s kartotek af oplægsholdere
  Description
  F5 er et videns- og netværkshus, som driver og faciliterer netværksgrupper for ledere i både det offentlige og private segment. Vi afholder over 400 netværksmøder årligt og inviterer i dén forbindelse eksperter, forfattere og førende konsulenter ind til at give et foredrag på 45-60 min. Her kan du som oplægsholder bidrage med din viden, hvorefter gruppen arbejder med indholdet og relaterer det til egen praksis gennem faciliterede workshops, som vores Network Directors står for. Udover vores netværksmøder afholder vi henover året fire store konferencer og seks foredrag i henholdsvis København og Aarhus, hvor vi naturligvis også benytter vores oplægsholderkartotek. Det er vigtigt for os at sikre en god kvalitet af oplæg, og alle oplægsholdere bliver derfor evalueret efter hvert møde, og hvis du scorer højt, er vi naturligvis interesseret i at booke dig ind til flere opgaver.
  Location
  Hellerup/Aarhus
  Læs mere