Karriere

Vil du være en del af en organisation i udvikling, som søger at fremme og understøtte ledere og specialisters kompetenceudvikling? På denne side finder du ledige stillinger og jobmuligheder hos F5. Søger du svar, du ikke kan finde her på siden, er du velkommen til at kontakte os på: +45 3211 0000

En del af fremtiden.

Jobopslag

 • Role
  Barselsvikar: Facility Coordinator
  Description
  Er du klar til at tage udfordringen op i en ung og ambitiøs virksomhed? Hos os får du muligheden for at spille en central rolle i den daglige drift, facilitetsvedligeholdelse og ledelse. Vi søger en struktureret og handlekraftig teamplayer, der vil være med til at skabe enestående oplevelser for vores medlemmer og gæster. Søg nu og vær en del af vores dynamiske team!
  Location
  Hellerup
  Læs mere
 • Role
  Ambitiøs eventpraktikant søges til skabe unikke medlemsoplevelser
  Description
  F5 søger praktikant til udvikling, planlægning og eksekvering af events for vores medlemmer. Du skal have viljen og engagementet til at skabe de bedste gæsteoplevelser i form af foredrag, konferencer og kurser. Derudover vil du supportere eventteamet med afvikling af vores ugentlige netværksmøder. Vi er på udkig efter en praktikant, der vil bidrage med nye inputs og “friske øjne” til vores events og dermed være med til at skabe endnu mere værdi.
  Location
  Hellerup
  Læs mere
 • Role
  Finance assistant
  Description
  Mangler du et studierelevant job indenfor finance? Måske er du vores nye Finance assistant! Som Finance assistant hos F5 vil du være en del af vores Operations team, sikre at opkrævninger bliver opkrævet og rapporterer til vores Head of Operations, Partner og Teamleder af Facility.
  Location
  Hellerup
  Læs mere
 • Role
  Bliv en del af F5’s kartotek af oplægsholdere
  Description
  F5 er et videns- og netværkshus, som driver og faciliterer netværksgrupper for ledere i både det offentlige og private segment. Vi afholder over 400 netværksmøder årligt og inviterer i dén forbindelse eksperter, forfattere og førende konsulenter ind til at give et foredrag på 45-60 min. Her kan du som oplægsholder bidrage med din viden, hvorefter gruppen arbejder med indholdet og relaterer det til egen praksis gennem faciliterede workshops, som vores Network Directors står for. Udover vores netværksmøder afholder vi henover året fire store konferencer og seks foredrag i henholdsvis København og Aarhus, hvor vi naturligvis også benytter vores oplægsholderkartotek. Det er vigtigt for os at sikre en god kvalitet af oplæg, og alle oplægsholdere bliver derfor evalueret efter hvert møde, og hvis du scorer højt, er vi naturligvis interesseret i at booke dig ind til flere opgaver.
  Location
  Hellerup/Aarhus
  Læs mere