Om os

F5 tilbyder kompetenceudvikling gennem professionelt faciliterede ledernetværk, masterclasses, foredrag, konferencer og podcasts. Vi har over 70 ledernetværk og ca. 2000 medlemmer på tværs af brancher og organisationer, og vi afholder over 350 netværksmøder årligt. Vi samarbejder med Danmarks bedste ledelseseksperter og forfattere, som sikrer et højt fagligt niveau til alle vores events. Vores magasin F5 Update holder vores medlemmer opdateret med de seneste trends og tendenser indenfor lederudvikling.

hej

VI FACILITERER

Ledernetværk

F5 faciliterer lederudvikling for ledere fra både offentlige og private organisationer. Som medlem af en netværksgruppe får du adgang til et fortroligt fællesskab med ligesindede, hvor du kan dele dine udfordringer og samtidig tillære nye kompetencer. Hver gruppe er ledet af en erfaren facilitator, som lytter til gruppens behov og ønsker og planlægger møderne derefter.

hej

VI STÅR FOR DIN

Lederudvikling

F5 tilbyder et bredt udvalg af formater indenfor lederudvikling, herunder masterclassses, foredrag, konferencer, webinarer og podcasts. Du kan møde tidens største talere inden for ledelse og organisationsudvikling til vores events eller afholde workshops hjemme i din egen organisation med hjælp fra vores månedlige workbook.

VI ER ET

Videnshus

Hver måned udgiver vi artikler om de nyeste tendenser indenfor organisation og lederudvikling. Her kan du få inspiration og værktøjer til din personlige lederudvikling fra eksperter og erfarne ledere.

Vil du have hjælp til at finde den rette netværksgruppe?