lectureContent.image.alt
test

ELISABETH HAMERIK SCHWARZ

Workbook: Bæredygtig ledelse

I denne måned får du perspektiver på det bæredygtige arbejdsliv. Bæredygtig ledelse handler om at forstå sine medarbejderes behov og samtidig være helt klar om rammer og grænser.


I månedens podcast forklarer sociolog Emilia van Hauen, at det handler om væredygtighed. Du skal være til stede som leder. Du kan høre podcasten her.

COO i ATP, Kenneth Hallum Knudsen, mener, at der skal være en mening med at gå på arbejde, og det kræver, at organisationen følger med - og der er en bæredygtig ledelsesstil afgørende.

Ifølge ledelsesrådgiver Christian Ørsted er det bæredygtige arbejdsliv ikke et, hvor man skruer ned for kravene, men et, hvor man skruer op for den faglige støtte.

Læge og forfatter Imran Rashid mener, at det i fremtiden ikke vil handle om tid og profit, men om den værdi, mennesker kan skabe. Fremtidsforsker Anne Skare Nielsen er enig, og hun understreger, at fremtidens generationer vil have mening og tryghed til at tænke, lære og udvikle nyt, og de er ikke bange for at forlade virksomheden for at finde den i et mere frisættende arbejdsfællesskab.

Download månedens workbook