lectureContent.image.alt
test

ELISABETH HAMERIK SCHWARZ

Workbook: High performance-teams

I denne måned får du perspektiver på high performance-teams og værktøjer til refleksion, der kan hjælpe dig til at få dine teams til at præstere optimalt.


Vi dykker ned i Bruce Tuckmans FSNP-teori om Forming, Storming, Norming, Performing, der handler om højtydende teams, der arbejder effektivt sammen for at nå et højere mål.

Sportsdirektør og tidligere cykelrytter Brian Holm understreger, at for ham er det tid til at sadle om, hvis du sætter spørgsmålstegn til retningen – enten kører du på, eller også stopper du helt.

Claudia Lindby, erfaren leder og coach, forklarer, at det på et tidspunkt gik op for hende, at der var noget i high performance-teams, der ikke fungerede, og at det var nødvendigt at redefinere high performance.

For tidligere håndboldspiller Camilla Andersen gælder det, at man ikke kan oversætte high performance på et sportshold direkte til en virksomhed. Hør om hendes syn på ledelse, og hvordan man får det bedste ud af sit team samt anekdoter fra hendes tid som håndboldstjerne i denne podcast.

Allan Levann, stifter af High Performance Institute, har udviklet en model, der kombinerer det bedste fra sport, kultur, videnskab og erhvervsliv, der kaldes ILT-modellen. Det står for inspiration, læring og træning.

Download denne måneds workbook