Det siger vores medlemmer

Vi har ca. 2000 medlemmer fra hele landet, og vi har taget en kort snak med nogle af dem for at høre, hvilket udbytte de får gennem deres ledernetværk hos F5.

“Dit netværk er vigtigere end nogensinde”

COVID-19, lockdown og hjælpepakker har gjort fremtidsudsigterne uklare for flere danske virksomheder og har ikke mindst skabt stor usikkerhed i både budgetter og tidsplaner.

Intimitet er nøglen til lederskab

Lederudvikling kommer i mange afskygninger, men der er stor forskel på udbyttet, mener Stefan Schlie, der er Head of WTG Engineering i Vattenfall. Han går både til workshops og konferencer, men peger på, at et netværk med kontinuitet og intimitet har mest at byde på.

“Jeg får ikke bare inspiration, men også praksis med fra mit netværk”

For tredje sæson i træk er centerleder i Rudersdal Kommunen, Else-Marie Matzon, medlem af én af F5’s netværksgrupper målrettet offentlige ledere. Et medlemskab der ikke kun kaster refleksion og inspiration af sig, men også konkret aktion.

I et eksternt netværk kan du tale frit

Er man som leder medlem af et internt organisationsnetværk, kan det til tider være svært at tale rent ud af posen. Det mener Henriete Siff Thomsen, der er centerleder i Frederikssund Kommune. Hun føler, at der er et andet fortrolighedsrum i hendes netværk hos F5 Networking.

Ulige børn leger bedst

Ingen arbejdsopgaver, intet produkt og ingen udfordringer er så enkeltstående, at der ikke er plads til dem i et fagligt netværk. Det mener Christian Ravn, CIO i it-virksomheden ECIT Solutions. Han peger på, at netværksmedlemmer kan drage stor fordel af hinandens forskelligheder.

Kvit traditionerne og invester i dine medarbejdere

I mange virksomheder bør det at knytte sine medarbejdere til et fagligt netværk ikke ses som en omkostning, men som investering i vigtig medarbejderudvikling. Det mener Henrik Pedersen, der er Sales Director hos P&O Ferries, og som er netværksmedlem hos F5.

“Vores styrke ligger i vores forskellighed”

Et netværk bygget på diversitet, sparring og høj faglighed er med til at styrke dit lederskab. Det mener Jørgen Schøller, der er head of operations hos DTU og medlem af F5’s netværksgruppe ‘Innovation i virkeligheden’.